Μέλη

12Ιαν
Synallois_header_logo_2020ΣυνΆλλοις

ΣυνΆλλοις

Ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυας Οικονομίας “Συν Άλλοις”, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2011. Eπιλέξαμε να εργαστούμε συλλογικά, εφαρμόζοντας στην πράξη εναλλακτικές οικονομικές πρακτικές που αποσκοπούν στην ποιοτική κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών, την αλληλέγγυα συνεργασία και τις ισότιμες σχέσεις. Η βασική δραστηριότητά μας είναι το εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο, κυρίως στον τομέα των τροφίμων.

Διάβασε περισσότερα
12Ιαν
logo_web-02Beehive Community

Beehive Community

Η The Beehive Community είναι η κοινότητα μιας κυψέλης μελισσών όπου μαζί φτιάχνουμε το μέλι. Κάπως έτσι μας αρέσει να φανταζόμαστε τον εαυτό μας και έτσι δρούμε: ομαδικά, σε συνεργασία, με παιχνίδια, χαρά, και φροντίδα (Culture of Care). Μέσα στην κυψέλη πραγματοποιούνται σεμινάρια, retreats και προγράμματα Erasmus+ που προάγουν αυτό τον τρόπο ζωής βελτιώνοντας την Ευεξία του ατόμου. Τα retreats είναι μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζουν όλες τις μεθόδους και τεχνικές των σεμιναρίων. Τα σεμινάρια εμβαθύνουν σε ότι έχει ανάγκη ο κάθε ένας.

Διάβασε περισσότερα
11Ιαν
final branding-03-03Open Lab Athens

Open Lab Athens

Το Open Lab Athens είναι μια ερευνητική κολεκτίβα που ασχολείται με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της ψηφιακής τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2016 δημιουργώντας μια διεπιστημονική ομάδα η οποία σκοπό έχει να υποστηρίζει και να προωθεί χρήσεις των νέων τεχνολογιών με θετικό κοινωνικό αποτύπωμα αξιοποιώντας μεθοδολογίες του συν-σχεδιασμού και της συμμετοχικής  έρευνας δράσης.

Διάβασε περισσότερα
28Μαρ
rednoirRed n Noir

Red n Noir

Tο red n’ noir είναι ένα συνεργατικό εγχείρημα που ενεργεί σε μια σειρά από πεδία στον χώρο του βιβλίου. Είναι εκδόσεις, είναι βιβλιοκαφέ, είναι χώρος εκδηλώσεων, είναι ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, είναι ηλεκτρονικό περιοδικό και επίσης διοργανώνει φεστιβάλ και μπαζάρ βιβλίου.

Ορμητήριο έχει το red n’ noir bookstore café bar (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη).

Διάβασε περισσότερα
10Φεβ
10256858_250401741829260_3889376827854571191_nΝέοι Ορίζοντες

Νέοι Ορίζοντες

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Νέοι Ορίζοντες» είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας σε κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και στον τομέα δημιουργίας και συντήρησης κήπων και εξωτερικών περιβαλλόντων χώρων. Παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας, με τρόπο ασφαλή και περιβαλλοντικά φιλικό σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα αρχικούς – γενικούς καθαρισμούς ή καθαρισμούς αποκατάστασης σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους: οικίες, γραφεία, ιδιωτικά αλλά και δημόσια κτίρια, καταστήματα, εργοστάσια, οργανισμούς, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες καθαριότητας και εξειδικευμένες λύσεις για τη συντήρηση των χώρων σας.

Διάβασε περισσότερα
10Φεβ
luddLudd

Ludd

Το LUDD είναι ένας χώρος όπου οι σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές ανοικτού σχεδιασμού, προτυποποίησης και κατασκευής, συναντώνται με την κατάλληλη τεχνογνωσία για να αποτελέσουν τη βάση υποστήριξης μιας κοινότητας ατόμων, οργανισμών και ευρύτερων παραγωγικών πρωτοβουλιών, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ώθηση στην τοπικά παραγόμενη καινοτομία.

Διάβασε περισσότερα
10Φεβ
logo_Dock-1024x640Dock – Συνεργατικός Χώρος Κ.ΑΛ.Ο

Dock – Συνεργατικός Χώρος Κ.ΑΛ.Ο

Mια ομάδα 9 ατόμων, που λειτουργεί με συνεταιριστική δομή με σκοπό να παρέχει υποστήριξη σε φορείς/ εγχειρήματα Κ.ΑΛ.Ο μέσα από τις βασικές του λειτουργίες: Infopoint | Helpdesk | Forum Μέσα από: Παροχή Πληροφόρησης, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Εξατομικευμένες Συναντήσεις, Σεμινάρια και Εργαλεία, αλλά και μέσα από τη Δικτύωση και την Ανάπτυξη Συνεργειών με άλλους φορείς έχουμε στόχο να συμβάλλουμε στην αύξηση της ορατότητας της Κ.ΑΛ.Ο, ενδυναμώνοντας και ενισχύοντας τα εγχειρήματα και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά.
Από τον Απρίλιο του 2019 λειτουργούμε ως επίσημο Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο στον Κεντρικό τομέα Αθηνών
Διάβασε περισσότερα
11Φεβ
commonspaceCommonspace

Commonspace

Η commonspace παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα των χωρικών στρατηγικών, της αρχιτεκτονικής, της κοινωνικής έρευνας, του αστικού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και του συμμετοχικού σχεδιασμού μέσω καινοτόμων εργαλείων και διαδικασιών. Επιδιώκει να αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ των πολιτών, των κοινωνικών θεσμών και των δημόσιων αρχών, έναν κόμβο ανταλλαγής γνώσεων, ιδεών και εφαρμοσμένων πρακτικών μεταξύ πολιτών, εμπειρογνωμόνων και φορέων λήψης αποφάσεων.

Διάβασε περισσότερα
8Νοέ
birdlandBirdland Promo & Communications

Birdland Promo & Communications

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Birdland είναι μία επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών σχετικών με την παραγωγή, διοργάνωση, διεξαγωγή και προώθηση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιδρύθηκε το 2014 από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στο χώρο της διαφήμισης, της προώθησης και προβολής πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων.
Η Birdland προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής, προώθησης και επικοινωνίας με οργανωμένα τμήματα αφισοκόλλησης, διανομής διαφημιστικού υλικού, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, graphics και web design,δημιουργικού και εκτυπώσεων (αφίσες, flyers, προγράμματα, banners) ενώ ετοιμάζεται τμήμα παραγωγής και οργάνωσης παραγωγής πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων (συναυλίες, φεστιβάλ, συνέδρια κτλ).

Ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση η Birdland διέπεται από πνεύμα συνεργασίας και όχι ανταγωνισμού, αφού δεν αποσκοπεί στο κέρδος αλλά στην κάλυψη των αναγκών των μελών και των συνεργατών της. Η κοινωνική ωφέλεια είναι επίσης βασικός μας στόχος και σκοπός, και έχει μπει στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας.

Διάβασε περισσότερα
  • 1
  • 2