Μέλη

8Νοέ
birdlandBirdland Promo & Communications

Birdland Promo & Communications

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Birdland είναι μία επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών σχετικών με την παραγωγή, διοργάνωση, διεξαγωγή και προώθηση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιδρύθηκε το 2014 από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στο χώρο της διαφήμισης, της προώθησης και προβολής πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων.
Η Birdland προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής, προώθησης και επικοινωνίας με οργανωμένα τμήματα αφισοκόλλησης, διανομής διαφημιστικού υλικού, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, graphics και web design,δημιουργικού και εκτυπώσεων (αφίσες, flyers, προγράμματα, banners) ενώ ετοιμάζεται τμήμα παραγωγής και οργάνωσης παραγωγής πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων (συναυλίες, φεστιβάλ, συνέδρια κτλ).

Ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση η Birdland διέπεται από πνεύμα συνεργασίας και όχι ανταγωνισμού, αφού δεν αποσκοπεί στο κέρδος αλλά στην κάλυψη των αναγκών των μελών και των συνεργατών της. Η κοινωνική ωφέλεια είναι επίσης βασικός μας στόχος και σκοπός, και έχει μπει στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας.

Διάβασε περισσότερα